Zoals elk jaar leveren wij weer een bijdrage aan de jaarlijkse dodenherdenking.

Herdenking NM Kamp Vught

Om 13:30 uur zullen twee van onze tamboers een bijdrage leveren tijdens de herdenking op Nationaal Monument Kamp Vught. Tijdens deze herdenking zullen verschillende sprekers afgewisseld door muziek stil staan bij de verschrikkingen uit de tweede wereld oorlog en uiteraard de rol van Vught als kamp tijdens die periode. De tamboers zullen de tocht voorgaan richting de kanslegging.

Een impressie van voorgaande jaren:

Nationale Herdenking

Om 19:30 uur vertrekt de tocht vanaf de parkeerplaats van de Vughtseheide richting de fusilladeplaats. De tocht wordt vooraf gegaan door ons gilde, het gilde Sint Barbara en Sint Sebastiaan ook uit Vught en het Sint-Willebrordus Gilde uit Heeswijk

Impressie eerdere jaren: